Pause i transportabelt rum


Time Out-rummet sikrer mennesker styrkende & effektive pauser 

Østens filosofi og Vestens videnskab forenes i dette nye unikke afslappende sanserum. Her kan medarbejdere søge hen som en integreret del af arbejdsdagen og i ene rum få sig en velfortjent, afslappende og energiopbyggende pause – samtidig med nærværet trænes.

 I Time Out-rummet hjælpes medarbejdere af veldokumenterede sansestimulerende effekter til at slappe af, mens en virkningsfuld speak med meditative teknikker guider til en ”ind-i-kroppen” oplevelse og sørger for, at hurtig-galoperende  tankerækker slippes, uden søvn opstår.Afslapning gennem meditative teknikker, musik og dufte

 Time Out-rummet er et snegleformet, flytbart rum på ca. 3,5 m i diameter med en behagelig, specialdesignet stol placeret i midten. Når medarbejderen har sat sig i stolen får veldokumenterede sansestimulerende effekter som afslappende tale, musik og dufte vedkommende til at koble fra, mærke sin krop og slippe uhensigtsmæssige tankerækker (uden at falde i søvn). Derved øges nærværet og tilstedeværelse i nuet trænes. Pausen varer 8 minutter, så den er mulig at integrere i arbejdsdagen.
I TIME OUT-RUMMET FÅR MEDARBEJDERE:

·      Et konkret sted at holde effektive, afslappende pauser, der giver ny energi

·      Hjælp til at slappe af mentalt og kropsligt og træne evnen til at være nærværende

·      8 minutters guidet speak i virkningsfulde, sanselige omgivelser

·      Tid til sig selv uden krav og forventninger

·      Et pauserum baseret på Østens visdom og Vestens forskning

 

 
 
 
EmotionLab