Idéen bag Time out

Alle har gavn af en pause, hvor omgivelserne ændres, og tankerne ledes hen på noget andet. Videnskaben har vist, at blot 10 minutteres pause en eller flere  gange om dagen er medvirkende til at give  større overskud, styrke immunforsvaret, forbedre koncentrationsevnen, give flere kreative idéer og mindske blodtrykket.

På hospitaler er det dokumenteret, hvordan arkitektonisk smukke rum, specialkomponeret musik og skønne visuelle påvirkninger er stimuli, som virker stemningsopløftende og stressreducerende på den syge. Ligeledes er det i arbejdet med fysisk og psykisk syge påvist, hvordan forskellige sansestimuli har en afstressende og beroligende effekt. Vi har ud fra et kunstnerisk perspektiv designet et smukt, behageligt og unikt Time Out-rum, der med videnskabeligt dokumenterede virkemidler påvirker sanserne på afslappende vis og som modvirker stress og opspænding.


Workshop om forandringsvillighed og innovationsforståelse

Som del af et større koncept giver vi medarbejdere konkrete værktøjer til at handle konstruktivt på tidspressene og stressende situationer. Vi tilbyder i forlængelse heraf:

  • Interaktive oplæg omhandlende, hvordan vores sanser påvirker krop og bevidsthed, hvordan Time Out-oplevelsen relaterer sig til den nyeste stressforskning herunder hjerneforskning, emotionel påvirkning og fysiologisk forståelse.

  • Fysiologiske målinger af det autonome nervesystem, hvor medarbejderes stressniveau og afslapningsgrad kan aflæses, samt hvorledes positive og negative tanker influerer vores optimale ydetilstand. Deltagerne lærer bl.a. at håndtere stress ved hjælp af mindfulness meditation og bevægelse af kroppen.


 

 
 
 
EmotionLab